KOMMUNIKATION
Skicka en kontaktinformation som ett vCard
KOMMUNIKATION

Skicka en kontaktinformation som ett vCard

Dela enkelt din kontaktinformation eller någon annan kontakt i din telefon.
  1. Startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. På fliken Alla trycker du på följande:
    Skicka Gör så här
    Någons kontaktinformation Trycker på och håll in namnet på kontakten (inte ikonen eller fotot) vars kontaktinformation du vill skicka och tryck sedan på Skicka kontakt som vCard.
    Mitt kontaktkort
    1. Tryck på [Ditt namn] Mitt kontaktkort.
    2. Tryck på MENU och tryck sedan på Sänd min kontaktinfo.
  3. Välj hur du vill skicka den.
  4. Välj typen av information du vill skicka och tryck sedan på Skicka.
För att ta reda på hur du skickar via Bluetooth, se Skicka information med Bluetooth.

*Skriv in din kommentar här …
htc-gratia