Lägga till nya kontakter

Skapa nya kontakter på din telefon. Du kan också skapa kontakter för att lägga till i ditt Google-konto eller Exchange ActiveSync-arbetskonto direkt från din telefon.
  1. Startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. På fliken Alla trycker du på Lägg till kontakt.
  3. Välj Kontakttyp, t.ex. Google eller Exchange ActiveSync. Detta avgör vilket konto som kontakten ska synkas med.
  4. Tryck på OK för att fortsätta.
  5. Ange namn och annan kontaktinformationen i motsvarande fält.
    Tips: Tryck på TILLBAKA om du vill stänga tangentbordet först och enklare rulla genom de andra fälten.
  6. Rulla till skärmens nedre kant och tryck på Spara.