Lägg till mappar på din Startsida

Använd mappar för att gruppera relaterade program och andra genvägar för att hålla rent och städat på Startsidan. Du kan även lägga till informationsmappar som visar aktuell information som t.ex. filer som mottagits via Bluetooth, din Facebook-telefonbok med mera.

Skapa en ny mapp och lägga till objekt i den

1. Gå till en del av Startsidan som har plats för att lägga till en ny mapp. För att ta reda på hur, se Startsida.
  2. Tryck på eller tryck och håll ned Startsidan. Alternativmenyn Lägg till på Startsida visas.
  3. Tryck på Mapp och tryck sedan på Ny mapp.
  4. Tryck på och håll ned en programikon eller en genväg som du vill flytta till mappen. Telefonen vibrerar sedan. Lyft inte fingret.
  5. Dra programikonen eller genvägen och släpp den ovanpå mappen.
Tryck på mappen för att öppna den så att du kan komma åt programmen och genvägarna inuti mappen.

Byta namn på en mapp

1. Tryck på mappen för att öppna den.
  2. Tryck på och håll in mappfönstrets namnlist.
  3. Ange ett nytt mappnamn och tryck sedan på OK.