KOMMA IGÅNG
Byta bakgrunden
KOMMA IGÅNG

Byta bakgrunden

Att personanpassa bakgrunden med din favoritbild är ett snabbt och enkelt sätt att ändra hur telefonen känns och ge den ett fräscht utseende. Bläddra igenom samlingen bakgrunder som ingår i telefonen eller välj bland de bilder som du har tagit med kameran.
  1. Startsidan trycker du på MENU och sedan på Bakgrund.
  2. Välj något av följande:
    Aktiva bakgrunder Tryck på en bakgrund för en förhandstitt på animationen och sedan på Ange bakgrund.
    HTC-bakgrunder Välj en förinställd bakgrund och tryck på Ange bakgrund.
    Galleri Välj ett foto som du har tagit med kameran eller kopierat till minneskortet. Beskär fotot och tryck sedan på Spara.
När du ändrat bakgrunden kan du spara den i ditt aktuella tema eller spara den som ett nytt tema. Se Personanpassa telefonen med teman för mer information.

*Skriv in din kommentar här …
htc-gratia