Personanpassa telefonen med teman

Telefonen blir som flera telefoner i en när du använder teman. Teman är personanpassade layoutmallar för Startsidan som det går snabbt att använda i telefonen. Genom att växla mellan teman kan du på ett ögonblick anpassa telefonen till den perfekta kompanjonen vid helger, resor, arbete eller spel och nöjen.

Använda ett förinställt tema

Telefonen har förinställda teman, vart och ett laddat på förhand med olika bakgrunder och uppsättningar widgetar som passar för olika situationer i livet. Du kan välja ett tema som lämpar sig för arbete, spel, resa eller umgänge.
  1. Startsidan trycker du på MENU och sedan på Teman.
  2. På menyn Välj ett tema väljer du ett förinställt tema och trycker sedan på Klart.

Anpassa och spara ett tema

När du har valt ett förinställt tema kan du lägga till widgetar och andra element, omarrangera layouten, byta bakgrund och spara hela Startsidan som ditt eget personanpassade tema.
  1. Startsidan trycker du på MENU och sedan på Teman.
  2. På menyn Välj ett tema väljer du ett förinställt tema som redan innehåller några widgetar eller väljer Tom om du vill skapa din egen Startsida från grunden.
  3. Lägg till widgetar och andra element du vill använda.
  4. Arrangera Startsidans layout så som du vill ha den.
  5. Byta bakgrunden.
  6. Startsidan trycker du på MENU och sedan på Teman igen.
  7. Kontrollera under Mina teman att alternativet Aktuell (ej sparad) valts och tryck sedan på Spara.
  8. Ange ett nytt temanamn på din Startsida och tryck på Klart.
    Tips: Du kan också, om du redan skapat ett tema, ange samma temanamn, trycka på Klart och sedan trycka på Byt ut.

Byta namn på eller ta bort ett tema

Du kan byta namn på eller ta bort ett personanpassat tema som du skapat. Det går inte att byta namn på eller ta bort förinställda teman.
  1. Startsidan trycker du på MENU och sedan på Inställningar > Skräddarsy > Teman.
  2. Under Mina teman trycker du på och håller in ett tema för att välja om du vill byta namn på eller ta bort det.