Byta ringsignal

Välj bland tillgängliga val av ringsignaler på telefonen.
  1. Startsidan trycker du på MENU och sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Ljud > Ringsignal.
  3. Tryck på önskad ringsignal. Ringsignalen spelas upp tillfälligt när du väljer den.
  4. Tryck på OK.

Du kan även ladda ner eller kopiera en ringsignal eller låt till telefonens minneskort och välja en som ringsignal. För att ta reda på hur du kopierar filer till ditt minneskort, se Kopiera filer till eller från minneskortet.

Ringsignaler eller låtar som hämtats eller kopierats på minneskortet läggs inte automatiskt till i alternativmenyn för ringsignaler. Du måste gå till musikprogrammet och ange en ringsignal eller låt på minneskortet som ringsignal.