Visa kontaktuppgifter och kommunikation med en kontakt

Efter att du synkroniserat eller lagt till kontakter i telefonen, kan du helt enkelt trycka på en kontakts foto elle ikon för att snabbt välja hur du ska nå kontakten. Du kan göra detta antingen från programmet Kontakter eller Meddelanden.

Beroende på den kontaktinformation som är lagrad i telefonen, kan du välja att ringa ett samtal, skicka ett meddelande eller e-postmeddelande, se kontaktens detaljer eller Facebook-profil eller kontrollera personens adress på Google Maps.

Se Kontakter och Meddelanden för att ta reda på mer om de här programmen.