KOMMA IGÅNG
Kopiera filer till eller från minneskortet
KOMMA IGÅNG

Kopiera filer till eller från minneskortet

Du kan kopiera musik, foton och andra filer till din telefons minneskort.

1. Anslut telefonen till datorn med den medföljande USB-kabeln.
  2. I dialogrutan Anslut till PC i telefonen väljer du Diskenhet och trycker sedan på Klart. Den anslutna telefonen betraktas som en flyttbar disk i datorn.
  3. Navigera till den flyttbara diskenheten och öppna den.
  4. Gör något av följande:
    • Kopiera filerna från datorn till rotmappen på minneskortet.
    • Kopiera filerna från telefonens minneskort till en mapp i datorn eller till datorns skrivbord.
  5. När du har kopierat filerna monterar du bort den flyttbara diskenheten (dvs. den anslutna telefonen) beroende på vad som krävs av datorns operativsystem för säker borttagning av telefonen.
  6. Gör något av följande:
    • Koppla från telefonen från datorn.
    • Om du vill att telefonen ska vara ansluten till datorn men ändå kunna komma åt minneskortet öppnar du Meddelandepanelen och trycker på Diskenhet, väljer ett alternativ förutom Diskenhet och trycker sedan på Klart.

*Skriv in din kommentar här …
htc-gratia