Startsida

Startsidan är där du gör telefonen till din egen. Där finns en väderklocka som visar tiden och vädret på din aktuella position. Du kan också lägga till dina favoritprogram, genvägar, mappar och widgets så att de alltid är endast ett tryck bort.

Se Personanpassa för mer information.

Utökad Startsida

Då du börjar göra fler saker med din telefon, kanske du inte tycker att Startsidan är tillräcklig. Inga problem. Du kan använda upp till sex extra skärmar. Det borde vara tillräckligt.
För fingret horisontalt till vänster eller höger så kommer du att upptäcka fler utrymmen för att lägga till ikoner, widgets med mera.
Tryck på STARTSIDA för att återgå till Startsidan.

Använda Hoppvy

För att hoppa direkt till den skärm du vill, trycker du på STARTSIDA eller klämmer ihop skärmen som visar Hoppvyn. Den visar alla sju Startsidorna som miniatyrbilder.

Tryck bara på den du vill och du hoppar direkt hit.