Byta språk

När du startar HTC Explorer för första gången blir du ombedd att välja önskat språk för tabletens menyer. Om du vill kan du ändra språket igen efter att du har konfigurerat HTC Explorer. Då språket ändras justeras tangentbordets layout, datum och tidsformat med mera.

Tillgängliga språk att välja mellan kan variera beroende på vilken version av HTC Explorer du har.

1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar.
  2. Tryck på Språk och tangentbord > Välj språk.
  3. Tryck på språket och motsvarande region du vill använda.
  4. Tryck på för att återgå till startsidan. Det nya språket kommer att appliceras efter några sekunder.