Använda HTC Explorer som ett modem (USB-sammanlänkning)
Inställningar & tjänster

Använda HTC Explorer som ett modem (USB-sammanlänkning)

Finns det ingen Internetanslutning tillgänglig för datorn? Inga problem. Använd internetanslutningen på HTC Explorer för att ansluta till Internet.
Viktigt:
  • Du behöver ha ditt SIM-kort isatt i HTC Explorer för att använda dataanslutningen.
  • För att kunna använda HTC Explorer som ett modem måste du först installera HTC Sync i din dator.
  • Du måste ha en godkänd dataanslutning som kopplats till ditt konto av din mobiloperatör för att kunna använda den här tjänsten.
  1. Kontrollera att dataanslutningen i HTC Explorer är aktiverad.
  2. Anslut HTC Explorer till datorn med den medföljande USB-kabeln.
  3. På skärmen Välj en anslutningstyp trycker du på USB-sammanlänkning och trycker sedan på Klar.

*Skriv in din kommentar här …
htc-explorer