Ange text med spårning

Istället för att trycka på knapparna på skärmtangentbordet kan du "‍spåra"‍ för att skriva in ord.
Viktigt: Spåra tangentbord i Inställningar > Språk och tangentbord > Inmatning på pekskärm > Spårtangentbord måste vara valt för att du ska kunna använda Spårtangentbordet.
För att spåra för du fingret på skärmtangentbordet för att mata in ord. Om du exempelvis vill skriva "‍den"‍ sätter du fingret på "‍d"‍-knappen och spårar sedan ordet (genom att föra fingret) "‍den"‍ på skärmtangentbordet.