Tala in textinmatning

Har du inte tid att skriva? Försök med att tala in orden du vill mata in i de flesta textfält där tangentbordet på skärmen kan användas.
Viktigt:
  • Först måste du välja det språk du vill använda under Röstindata och -utdata.
  • Eftersom HTC Explorer använder Googles tjänst för taligenkänning måste du vara ansluten till Internet för att kunna mata in text talvägen.
  1. Tryck och håll ned språkknappen. HTC Explorer uppmanar dig att tala.
  2. Tala om för HTC Explorer vad du vill ska skrivas in.

Ställa in språk för röstinmatning

1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar > Röstindata och -utdata > Röstidentifieringsinställningar.
  2. Tryck på Språk, och välj sedan önskat språk.
    Obs!: De språk som är tillgängliga är de samma som stöds av Google.