Installera ett program från datorn till HTC Explorer

Om du har programfiler (*.apk) i datorn kan du använda HTC Sync för att installera dem i HTC Explorer. Vi rekommenderar starkt att du bara installerar program som du litar på.
Obs!: Kontrollera innan du börjar att HTC Explorer är inställd på att tillåta att program från din dator installeras i HTC Explorer. För att göra det trycker du på på startsidan, trycker på Inställningar > Program och markerar sedan kryssrutan Okända källor.
  1. Klicka på Översikt på enhetspanelen.
  2. Klicka på Programinstallerare.
  3. Sök efter programfilen på din dator och klicka sedan på Öppna. Installationsprocessen börjar på HTC Explorer.
  4. Kontrollera skärmen på HTC Explorer för att se om det finns några ytterligare anvisningar för att slutföra installationen.
  5. Då installationen är färdig kan du klicka på Koppla ifrån.
  6. Nu kan du säkert ta bort HTC Explorer enligt kraven i datorns operativsystem.