Synkronisera din HTC Explorer

Markera fältet för uppskattad användning bredvid knappen Synkronisera nu för uppskattad filstorlek på nya föremål att synkronisera på HTC Explorer.
  1. Då du valt och anpassat de kategorier du vill synkronisera klickar du på Synkronisera nu.
  2. Då synkroniseringen är färdig kan du klicka på Koppla ifrån.
  3. Nu kan du säkert ta bort HTC Explorer enligt kraven i datorns operativsystem.
Nästa gång du ansluter HTC Explorer till datorn startar synkroniseringen automatiskt baserat på dina synkroniseringsinställningar.