Konfigurera synkronisering
Inställningar & tjänster

Konfigurera synkronisering

Du kan välja vilka filtyper och vilken information som ska synkas mellan HTC Explorer och datorn.

Alternativ för synkronisering av Musik

Överför musikspåren och låtarna du spelar i datorn till HTC Explorer. Om du har uppspelningslistor som skapats i iTunes eller Windows Media Player kan du synka även dem och lyssna när du är i farten.
Obs!: Du kan synkronisera ljudfiler i dessa format: *.aac, *.amr, *.m4a, *.mid, *.midi, *.mp3, *.wav, *.wma
  1. På Enhetspanelen klickar du på Musik och klickar sedan på knappen . När du aktiverar synkronisering av Musik innebär det att du vill ta med den här kategorin varje gång du synkar datorn och HTC Explorer.
  2. Välj Synkronisera musikfiler från och klicka sedan på Lägg till.
  3. Välj den mapp som innehåller dina ljudfiler och klicka sedan på OK.
  4. Välj Synkronisera musikfiler från iTunes och Windows Media Player om du använder något av de programmen i din dator och välj sedan de spellistor du vill synkronisera i HTC Explorer.

Alternativ för synkronisering av Galleri

Du kan automatiskt synkronisera foton och videor mellan HTC Explorer och en dator.
Obs!: Du kan synkronisera bilder och videofiler i dessa format:
  • Foton: *.bmp, *.gif, *.jpeg, *.jpg, *.png
  • Videor: *.3gp, *.3g2, *.mp4, *.wmv
  1. På Enhetspanelen klickar du på Galleri och klickar sedan på knappen . När du aktiverar synkronisering av Galleri innebär det att du vill ta med den här kategorin varje gång du synkar datorn och HTC Explorer.
  2. Om du vill importera kamerabilder automatiskt till datorn vid synkronisering väljer du Kopiera kamerabilder från enheten till datorn. Foton och videor från HTC Explorer kommer att sparas i mappen \My Photos\Device Camera Shots på din dator.
  3. Välj Synka datorfoton och -video från och klicka sedan på Lägg till.
  4. Välj den mapp som innehåller dina multimediafiler och klicka sedan på OK. Alla bild- och videofiler som stöds och har lagts till i mappen kopieras också till HTC Explorer vid synkronisering.

Alternativ för synkronisering av Kalender

HTC Explorer kan synkronisera avtalade tider och händelser med din kalender i Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 eller Outlook 2007) eller Windows Kalender.
  1. På Enhetspanelen klickar du på Kalender och klickar sedan på knappen . När du aktiverar synkronisering av Kalender innebär det att du vill ta med den här kategorin varje gång du synkar datorn och HTC Explorer.
  2. Välj det program du vill synka kalenderhändelser med.
  3. Välj från vilket ställe du vill starta synkroniseringen av dina kalenderhändelser.
  4. Om motstridande information finns i HTC Explorer och datorn väljer du vilken information du vill behålla.
Obs!: Enbart de kalenderfält som stöds av HTC Explorer synkroniseras.

Alternativ för synkronisering av Kontakter

Synkronisera kontakter från HTC Explorer med ditt Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 eller Outlook 2007), Outlook Express eller Windows Kontakter.

Om du har har kontakter på SIM-kortet som ska synkas måste du först importera dem till lagringskortet i HTC Explorer.

1. På Enhetspanelen klickar du på Kontakter och klickar sedan på knappen . När du aktiverar synkronisering av Kontakter innebär det att du vill ta med den här kategorin varje gång du synkroniserar datorn och HTC Explorer.
  2. Välj det program du vill synka kontakterna med.
  3. Om motstridande information finns i HTC Explorer och datorn väljer du vilken information du vill behålla.
Obs!: Enbart de kontaktfält som stöds av HTC Explorer synkroniseras.

Alternativ för synkronisering av Bokmärken

Synkronisera bokmärken för webbläsare mellan HTC Explorer och en dator.
Viktigt: Om du använder Google Chrome eller Firefox och har valt att synkronisera den med HTC Explorer måste du stänga alla webbläsarfönster innan synkroniseringen startas.
  1. Via din favoritwebbläsare på din dator, skapar du en favoritmapp kallad HTC-bokmärken. Se till att spara dina favoritbokmärken i den här mappen för att kunna synkronisera dem med HTC Explorer.
  2. På HTC Syncs enhetspanel klickar du på Bokmärken och klickar sedan på knappen . När du aktiverar synkronisering av Bokmärken innebär det att du vill ta med den här kategorin varje gång du synkar datorn och HTC Explorer.
  3. Välj den webbläsare som innehåller de bokmärken du vill synka med HTC Explorer.
Obs!: Om motstridande information finns i HTC Explorer och datorn behåller HTC Sync informationen från datorn.

Alternativ för synkronisering av Dokument

Du kan synkronisera filer och dokument från datorn till HTC Explorer. Du kan också synkronisera e-postbilagor lagrade på lagringskortet i HTC Explorer till din dator.
Obs!:
  • För att öppna ett dokument i HTC Explorer behöver du ett kompatibelt program.
  • Om du vill synkronisera bilagor som är lagrade i HTC Explorer med datorn måste du konfigurera ett Exchange ActiveSync eller POP3/IMAP-e-postkonto i telefonen med programmet E-post i HTC Explorer.
  1. På Enhetspanelen klickar du på Dokument och klickar sedan på knappen . När du aktiverar synkronisering av Dokument innebär det att du vill ta med den här kategorin varje gång du synkroniserar datorn ochHTC Explorer.
  2. Om du vill synkronisera e-postbilagor som du lagrat HTC Explorer väljer du Kopiera alla hämtade postdokument till datorn.
  3. Välj Synkronisera datordokument från och klicka sedan på Lägg till.
  4. Välj en mapp som innehåller de dokument du vill synkronisera med HTC Explorer och klicka sedan på OK.
E-postmeddelandena sparas i mappen \Mina dokument\.

*Skriv in din kommentar här …
htc-explorer