Bekanta dig med arbetsytan

På Enhetspanelen kan du ange synkalternativ, se allmän information om HTC Explorer, kontrollera utnyttjat och tillgängligt lagringsutrymme och starta synkronisering.
Obs!: Tillgängliga kategorier och alternativ beror på den enhet du har anslutit till datorn.
  • Du kan klicka på en objektkategori för att se synkroniseringsalternativen till höger på Enhetspanelen.

Klicka på Översikt så visas grundläggande information om programvara och lagringskortsanvändning, och du kan ändra namnet på HTC Explorer eller installera program från tredje part i HTC Explorer.

• Klicka på knappen Synkronisera nu för att börja synkronisera kategorier och alternativ du valt.
  • Fältet för uppskattad användning bredvid knappen Synkronisera nu visar hur mycket minnesutrymme som uppskattas användas när det finns nya objekt som ska synkroniseras och läggas till i HTC Explorer.