Installera HTC Sync

Obs!:
  • HTC Sync kräver USB 2.0 på datorn för att kunna ansluta och synkronisera med HTC Explorer.
  • För en felfri installation stänger du först alla program som körs och avslutar antivirusprogrammet tillfälligt innan du börjar installera HTC Sync.
Gör någotdera av följande:
  • Markera och kopiera installationsprogrammet för HTC Sync från minneskortet (om tillgängligt) och installera sedan programmet i datorn.
  • Ladda ned programmet HTC Sync för HTC Explorer från vår supportwebbplats (www.htc.com/support/) och installera det i datorn.