Om HTC Sync

Du har de nya semesterfotona i HTC Explorer medan jobbkalendern är i datorn. Varför inte göra filer och information tillgängliga i båda enheterna?
Med HTC Sync kan du:
  • Synkronisera dina kontakter mellan Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows kontakter i datorn och HTC Explorer.
  • Synkronisera kalenderhändelser mellan Outlook eller Windows kalender i datorn och HTC Explorer.
  • Överföra foton, video, dokument, låtar och spelningslistor till HTC Explorer och visa/lyssna när du är i farten.
  • Importera tagna foton och inspelad video från HTC Explorer till datorn.
  • Spara samma bokmärken både för webbläsare i både datorn och HTC Explorer.
  • Installera mobilprogram från tredje part från datorn.
Obs!: Du behöver ett minneskort i HTC Explorer för att kunna synkronisera multimediafiler och dokument.