Om Kalender
APPAR OCH FUNKTIONER

Om Kalender

Missa aldrig mer ett viktigt datum. Använd programmet Kalender för att schemalägga händelser, möten och avtalade tider.

Du kan konfigurera HTC Explorer för att vara synkroniserad med följande sorters kalendrar:

• Från HTC Explorer loggar du in på ditt Google-konto så att du kan synkronisera programmet Kalender med din Google-kalender online. Du kan lägga till fler än ett Google-konto.
  • Om du använder Microsoft Outlook på datorn kan du ställa in så att HTC Sync i datorn synkroniserar Outlook Kalender med programmet Kalender.
  • Om du har ett Microsoft Exchange ActiveSync-konto och har lagt till det i HTC Explorer kan du synkronisera programmet Kalender med dina Exchange ActiveSync-kalenderhändelser.

Om du har loggat in på Facebook, så kommer vänners födelsedagar och händelser att visas i Kalender.

*Skriv in din kommentar här …
htc-explorer