Skicka ett SMS

1. På startsidan trycker du på > Meddelanden.
  2. Tryck på .
  3. Fyll i en eller flera mottagare. Du kan:
    • Ange de första bokstäverna i ett kontaktnamn eller de första siffrorna i ett mobilnummer. I takt med att du skriver visas matchande namn med telefonnummer från dina sparade kontakter. Tryck på ett namn eller ett av kontaktens nummer.
    • Tryck på och välj sedan telefonnumren för kontakterna som du vill skicka meddelandet till. Du kan även välja kontaktgrupper som mottagare.
    • Ange hela telefonnumren direkt i fältet Till.
  4. Tryck på textrutan som innehåller texten Lägg till text och skriv sedan meddelandet.
    Obs!:
    • Det finns en gräns för antalet siffror eller tecken för ett SMS (visas ovanför knappen Skicka). Om du överskrider gränsen levereras ditt SMS som ett men faktureras som mer än ett meddelande.
    • Ett SMS omvandlas automatiskt till ett MMS om du anger en e-postadress som mottagare, lägger till ett ämne för meddelandet, bifogar ett objekt eller skriver ett mycket långt meddelande.
  5. Tryck på Skicka eller tryck på för att spara meddelandet som ett utkast.