Dela spel och program
APPAR OCH FUNKTIONER

Dela spel och program

Har du kul med ett spel eller ett program som du hittat på Android Market? Dela dina favoritspel och program direkt med dina vänner och bekanta.
Obs!: Om dina vänner ska ansluta till programmet och hämta det från Android Market måste de använda en Androidenhet.
  1. Från startsidan trycker du på .
  2. Tryck på och tryck sedan på Dela. Listan över spel och program som du hämtat och installerat från Android Market visas.
  3. Tryck på ett program och välj sedan hur du vill dela det.
När dina vänner ser länken i ditt meddelande eller statusuppdatering kan de enkelt trycka på länken för att hitta samma spel eller program i Android Market och hämta det.

*Skriv in din kommentar här …
htc-explorer