Dela musik via Bluetooth
APPAR OCH FUNKTIONER

Dela musik via Bluetooth

Du kan välja en låt från biblioteket i programmet Musik och skicka det till någons enhet eller en dator med hjälp av Bluetooth.

1. Från startsidan trycker du på > Musik.
  2. Tryck på för att gå till biblioteket.
  3. I biblioteket väljer du låten som du vill skicka via Bluetooth och spelar sedan upp den.
  4. På skärmen Spelas nu trycker du på och trycker sedan på Dela (eller Mer > Dela).
  5. Tryck på Bluetooth.
I nästkommande steg ombeds du att slå på Bluetooth på HTC Explorer och ansluta till mottagande Bluetooth-enhet så att musiken kan skickas.

*Skriv in din kommentar här …
htc-explorer