Ställa in en låt som ringsignal
Skapa en anpassad ringsignal för var och en av vännerna

Ställa in en låt som ringsignal

Du kan ange en låt från biblioteket i programmet Musik och ställa in den som ringsignal eller ringsignal för en viss kontakt.

1. Från startsidan trycker du på > Musik.
  2. Bläddra efter låten som du vill använda som ringsignal och spela sedan upp den.
  3. På skärmen Spelas nu trycker du på och sedan på Ange som ringsignal (eller Mer > Ange som ringsignal).
  4. I alternativmenyn för Ange som ringsignal trycker du på Ringsignal eller Ringsignal för kontakt. Om du väljer Ringsignal för kontakt måste du välja de kontakter som du vill associera låten med på nästa skärm.

Kontrollera om låten lagts till som ringsignal

1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar.
  2. På skärmen Inställningar trycker du på Ljud > Ringsignal.
Låten ska vara i ringsignalslistan och vald.