Visa bilder i dina sociala nätverk

I programmet Galleri kan du kolla vad du och dina vänner har laddat upp till sociala nätverk.

Visa bilder på Facebook

Du måste vara inloggad på ditt Facebook-konto för att se Facebook-bilder.
  1. På startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Tryck på fliken Facebook.
  3. Tryck på ditt kontonamn eller din väns konto på listan för att se foton i kontot.
Du kan se foton på dina online-album på samma sätt som du ser foton på ditt minneskort.

Kommentera foton i dina sociala nätverk

Lägg till kommentarer till dina och dina vänners uppladdade bilder.

1. Gör något av följande:
    • Medan du bläddrar i onlinealbum trycker du på och håller ned en bild och trycker på Lägg till kommentar.
    • Medan du visar en bild i helskärmsläge trycker du var som helst på skärmen och trycker på .
  2. Tryck på rutan som säger "‍Skriva en kommentar"‍.
  3. Skriv meddelandet och tryck sedan på Kommentera.