Dela bilder och videor på webben

Med programmet Galleri kan du dela foton och videor på sociala nätverk.
Obs!: Du kan även använda programmet Kamera eller Videokamera för att dela en bild eller video direkt efter att du tagit den.

Dela bilder eller videor på Facebook

Viktigt: Du måste vara inloggad på ditt konto för att kunna ladda upp bilder eller videor.
  1. På startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Tryck på albumet som innehåller bilderna eller videoklippen du vill dela.
  3. Tryck på och tryck sedan på Facebook för HTC Sense.
  4. Markera de foton eller videoklipp du vill dela och tryck sedan Nästa.
  5. Välj vilket album du vill ladda upp till och ställ in sekretessinställningarna för de uppladdade bilderna eller videorna.
  6. Tryck på Lägg till tagg och beskrivning och ange sedan olika texter för varje bild eller video.
  7. Om du vill tagga vänner i dina bilder trycker du på Tagga det här fotot. Sedan trycker du på den del av fotot där din vän är, och väljer sedan den person du vill tagga från listan. Upprepa detta steg för att fortsätta tagga vänner.
  8. För fingret åt vänster för att gå till nästa bild eller video. När du är klar med tillägg av taggar och beskrivningar trycker du på Klart.
  9. Tryck på Klart.

Dela bilder på Picasa

Viktigt: Du måste vara inloggad på ett Google-konto för att kunna ladda upp bilder på bildorganiseringstjänsten Picasa.
  1. På startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Tryck på albumet som innehåller bilderna du vill dela.
  3. Tryck på och sedan på Picasa.
  4. Markera de bilder som du vill dela och tryck på Nästa.
  5. Ange en bildtext till bilderna du laddar upp.
  6. Markera det onlinealbum där du vill ladda upp bilderna eller tryck på för att skapa ett nytt album.
  7. Tryck på Ladda upp.