Ändra kamerainställningar

Öppna menypanelen för att komma åt och ändra kamerainställningar.
Öppna kamerainställningarna genom att trycka på .
Självporträtt (endast i fotoläge)
Välj detta alternativ för att ta en närbild på dig själv.
Självutlösare (endast i fotoläge)
Ställ in ett tidsintervall innan kameran automatiskt tar bilden.
Bildjusteringar
För fingret över varje skjutreglage för att justera exponering, kontrast, mättnad och skärpa.
Vitbalans
Vitbalans ger kameran möjlighet att fånga in färger på ett mer exakt sätt genom justeringar enligt olika ljusförhållanden.
Upplösning/Videokvalitet
Välj den bild eller videoupplösning du vill använda.
ISO (endast fotoläge)
Du kan välja en ISO-nivå eller ställa in den på Auto igen. Högre ISO-värden är bättre om du tar bilder i svagt ljus.
Granska efter infångning
Ställ in tiden som ett infångat foto eller video ska visas på granskningsskärmen innan kameran ändrar tillbaka till sökarskärmen.
Bredbild (endast fotoläge)
När den här kryssrutan är markerad (standard) har de tillgängliga bildupplösningarna sidförhållandet 3:2 och du kan använda hela sökarskärmen för att rama in motivet. När den inte är markerad kan bara bildupplösningar med standardsidförhållandet 4:3 väljas.
Geo-tag-foton (endast fotoläge)
Välj det här om du vill lagra GPS-positionen i tagna bilder.
Autoförbättra (endast fotoläge)
Välj när du vill minska bruset vid höga ISO-inställningar och automatiskt justera bildens ljusstyrka.
Slutarljud
Välj om du vill spela upp ett ljud när du trycker ned slutarknappen eller inspelningsknappen.
Rutnät (endast fotoläge)
Välj om du vill att ett rutnät ska visas på sökarskärmen så att du enkelt kan rama in och centrera motivet innan du tar fotot.
Spela in med ljud (endast videoläge)
Välj om du vill spela in ljud när du filmar.
Återställ till standard
Ändra kamerainställningarna tillbaka till standardvärdena.