Skicka en kontaktinformation som ett vCard

Dela enkelt din egen eller någon annan kontakts kontaktinformation med andra från HTC Explorer.
  1. Från startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. Gör något av följande:
    Skicka Gör så här
    Någons kontaktinformation Tryck och håll nere namnet (inte ikonen eller fotot) på den kontakt vars information du vill skicka och trycker sedan på Skicka kontakt som vCard.
    Din kontaktinformation Tryck på Min profil och tryck sedan på Skicka min profil.
  3. Från de alternativ som finns tillgängliga väljer du hur du vill skicka aktuellt vCard.
  4. Välj den typ av information som du vill skicka och tryck sedan på Skicka.

Skicka flera kontaktkort

Dela enkelt kontaktinformationen för flera kontakter med andra från din HTC Explorer.
  1. Från startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. Tryck på och sedan på Skicka kontakter.
  3. Välj de kontakter vars kontaktinformation du vill dela och tryck på Skicka.
    Tips: Om knappen Skicka inte visas medan skärmtangentbordet är öppet trycker du på för att stänga tangentbordet.
  4. Välj hur du vill skicka kontaktkorten:
    Bluetooth Tryck på Sök efter enheter och tryck sedan på den enhet som du vill skicka kontaktkorten till. Följ meddelandena på skärmen i HTC Explorer och den andra enheten för att parkoppla dem och skicka filerna.
    E-post Skriv och skicka ditt e-postmeddelande med kontaktkorten bifogade.