Konfigurera din profil

Lagra din personliga kontaktinformation så att du enkelt kan skicka den till andra.
  1. Från startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. Gör något av följande:
    • Om du är inloggad på något av dina onlinekonton, till exempelGooglekontot eller Facebook för HTC Sense trycker du på ditt namn eller din e-postadress och sedan på Redigera mitt kontaktkort.
    • Om du inte är inloggad på dina onlinekonton trycker du på Jag och väljer sedan om du vill länka din profil till en befintlig kontaktpost som redan innehåller dina personliga uppgifter, eller redigera din profil.
  3. Ange eller redigera ditt namn och dina kontaktdetaljer.
  4. Tryck på eller ditt foto och välj sedan om du vill ta ett självporträtt eller använda ett annat foto till din profil.
  5. Tryck på Spara.

Vad du kan se i din profil

När du trycker på Min profil ser du följande flikar:

Information

Visar din egen kontaktinformation. Du kan även se dina senaste inlägg i sociala nätverk (t.ex.Facebook om du har loggat in påFacebook för HTC Sense).

Från denna flik kan du redigera din profil eller dela den med andra.

Uppdateringar och händelser

Visar de uppdateringar och händelser som du har lagt upp i det sociala nätverket.

Galleri

Visar dina album och foton iFacebook.