Din kontaktlista

I programmet Kontakter listas alla kontakter i HTC Explorer och från de online-konton som du är inloggad på. När du öppnar programmet Kontakter efter att nyss ha loggat in på ett nytt konto blir du tillfrågad om du vill lägga till kontakter från det kontot till din kontaktlista.

Din kontaktlista visar också kontakter lagrade på ditt SIM-kort (vanligtvis markerade med SIM-kortsikonen ).

Du kan:
  • Öppna din profil och redigera din egen kontaktinformation.
  • Skapa, redigera eller hitta kontakter.
  • Se statusuppdateringar från vänner i ditt sociala nätverkskonto, t.ex.Facebook.
  • Tryck på en kontakts namn för att öppna skärmen med kontaktinformation för den kontakten.
  • Se en meddelandeikon som när en kontakt har skickat dig nya meddelanden eller när det är kontaktens födelsedag.
  • Kolla vem som är online på Google Talk. Onlinestatusikoner visas när du är inloggad på Google Talk på HTC Explorer. Till exempel så betyder att kontakten är tillgänglig att chatta med.

Filtrera din kontaktlista

Du kan välja att visa bara en enda typ av kontakter (till exempel Google-kontakter eller Facebook-kontakter).
  1. Från startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. På fliken Kontakter trycker du på i fältet längst upp för att visa en lista över dina onlinekonton.
  3. Välj de onlinekonton som innehåller de kontakter du vill visa på din kontaktlista och tryck sedan på för att spara urvalet.
  4. Ställ in fler alternativ för kontaktsortering genom att trycka på och tryck sedan på Inställningar.