Lägga till ett socialt nätverkskonto
Inställningar & tjänster

Lägga till ett socialt nätverkskonto

Om du hoppade över inloggningen på ditt sociala nätverkskonto (t.ex.Facebook) när du startade och konfigurerade HTC Explorer första gången kan du ändå lägga till kontot i inställningarna.

1. På startsidan trycker du på och sedan på Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på Lägg till konto och tryck sedan på kontotypen som du vill lägga till.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att mata in kontoinformation.
Ditt sociala nätverkskonto läggs till i listan på skärmen Konton och synkronisering. Beroende på hur du har konfigurerat kontot kan den nya informationen börja synkroniseras med HTC Explorer.

*Skriv in din kommentar här …
htc-explorer