Om onlinekonton
Inställningar & tjänster

Om onlinekonton

HTC Explorer kan synkronisera med dina Facebook och e-postkonton.

Information som går att synkronisera:

• Gmail, Exchange ActiveSync och annan POP3/IMAP-e-post.
  • Google och Exchange ActiveSync-kontakter samt dina vänners kontaktinformation från Facebook.
  • Kalenderhändelser frånGoogle-kontot/konton, från Exchange ActiveSync och från dittFacebook-konto.
  • Statusuppdateringar och länkar som dina vänner och du själv delar på Facebook.
  • Facebook-fotouppladdningar.
Obs!: Du kan konfigurera Exchange ActiveSync och POP3/IMAP-e-postkonton i HTC Explorer antingen i programmet E-post eller i inställningarna Konton och synkronisering.

*Skriv in din kommentar här …
htc-explorer