Söka på HTC Explorer och nätet

Du kan söka efter information i HTC Explorer och på nätet med hjälp av Google-sökning. Vissa program som t.ex. Kontakter eller E-post, har sin egen sökfunktion som du kan använda för sökning med dessa program.

Ställa in sökalternativ

1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar.
  2. Tryck på Sök > Google-sökning.
  3. Välj önskade inställningar.
    Visa webbalternativ Visa förslag för Google-webbsökningar under sökrutan när du skriver.
    Använd Min Plats Inkludera din plats i sökningar för att få lokala sökresultat.
    Sökhistorik Använd förslag från webbaserad Google sökhistorik från ditt Google-konto. Tryck på Hantera sökhistorik för att visa eller hantera webbsökhistorik som är kopplad till ditt Google-konto på webbläsaren.
  4. Tryck på .
  5. Tryck på Sökbara objekt och markera sedan de objekt du vill inkludera vid sökningen.

Söka på nätet och i HTC Explorer

1. Från startsidan trycker du på .
  2. Ange sökord i sökrutan. I takt med att du skriver visas en lista över matchande objekt i HTC Explorer och förslag från Google.
  3. Gör något av följande
    • För att begränsa sökningen trycker du på , väljer en annan sökplats (t.ex. Program) och trycker på .
    • Om det du söker finns i förslagslistan trycker du på det i listan. Objektet öppnas då i tillhörande program.
    • Om du vill redigera ett objekt i listan trycker du på . Objektet visas i sökrutan där du kan redigera det.
    • Om det du söker inte finns i listan trycker du på för att söka på nätet. Webbläsaren öppnas med resultaten från Google-sökningen.

Snabbt söka efter information på nätet

Snabbsök hjälper dig lära dig ett nytt ämne omedelbart. När du anger ett nytt ord eller en fras kan du slå upp det på populära webbplatser eller söktjänster som Google Sök och Wikipedia.
  1. På startsidan trycker du på > Snabbsök.
  2. Om tangentbordet på skärmen är öppet trycker du på för att stänga det så att du ser flikarna längst ned.
  3. För fingret längs flikarna för att välja var du vill söka efter information. Ange sedan i sökrutan det som du vill söka efter.
  4. Tryck på .
Tips: När du har letat upp objektet på en flik kan du gå till andra flikar för att automatiskt söka efter samma term där.

Översätta ord till andra språk

1. På startsidan trycker du på > Snabbsök.
  2. Om tangentbordet på skärmen är öppet trycker du på för att stänga det så att du ser flikarna längst ned.
  3. Gå till fliken Google översätt.
  4. Under Från språk väljer du källspråket och skriver sedan in ordet eller frasen som du vill översätta.
  5. Under Till språk väljer du ett av de språk som finns tillgängliga för översättning.
  6. Tryck på Översätt.