Använda Ringa hem

När du är utomlands på resa kan du lätt ringa vänner och familj där hemma. Numret till ditt hemland läggs till automatiskt när du ringer dina kontakter i HTC Explorer vid roaming.
Viktigt: HTC Explorer ringer upp på vanligt sätt när telefonnummer anges som inte har sparats i Kontakter. Om du vill ringa ett telefonnummer i ditt land och numret inte har sparats måste du ange ett plustecken (+) och landsnumret före telefonnumret.
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Börja skriva in de första siffrorna i ett telefonnummer eller bokstäverna i en kontakts namn på telefonens knappsats.
  3. Tryck på telefonnumret eller kontakten på kontaktlistan. HTC Explorer ringer sedan upp numret med landsnumret till ditt hemland.

Ändra standardlandskoden för Ringa hem

1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar.
  2. Tryck på Ring > Telefoninställningar > Inställningar för hemsamtal .
  3. Välj önskat land från rullgardinslistan med landskoder.
  4. Tryck på OK.

Stänga av Ringa hem

Om du föredrar att ange fullständiga telefonnummer manuellt under roaming kan du stänga av Ringa hem.
  1. På startsidan trycker du på och sedan på Inställningar > Ring > Telefoninställningar.
  2. Avmarkera kryssrutan Ringa hem.