KOMMUNIKATION
Vad kan jag göra under ett samtal?
KOMMUNIKATION

Vad kan jag göra under ett samtal?

När ett samtal pågår använder du knapparna på skärmen för att stänga av och sätta på ljudet i mikrofonen eller för att slå på eller av högtalartelefonen. Du kan även trycka på för att välja om du vill lägga till ett samtal, parkera ett samtal, stänga av ljudet i mikrofonen med mera.

Parkera ett samtal

1. Tryck på och tryck sedan på Parkera för att parkera samtalet. När du parkerar ett samtal visas ikonen Parkera samtal i statusfältet.
  2. Tryck på och tryck sedan på Häv parkering för att återuppta samtalet.

Växla mellan samtal

Om du redan befinner dig i ett samtal och väljer att acceptera det nya samtalet, kan du sedan växla mellan de två samtalen.
  1. När du får ett samtal till trycker du på Svara för att acceptera det andra samtalet och parkera det första samtalet.
  2. Växla mellan samtalen genom att på skärmen trycka på den person du vill tala med.
  3. Om du vill avsluta det pågående samtalet och återgå till det andra samtalet trycker du på Avsl. samt..

Slå på högtalartelefonen under ett samtal

Varning: Håll inte HTC Explorer mot örat när högtalartelefonen är på så minskar du risken för att skada hörseln.
Gör något av följande:
  • Vrid runt HTC Explorer under ett samtal (försäkra dig om att alternativet Vrid för högtalare är markerat i > > Inställningar > Ljud).
  • På samtalsskärmen trycker du på .
Ikonen för högtalartelefon visas i statusfältet när högtalartelefonen är på.

Om du vill stänga av högtalartelefonen vrider du bara på HTC Explorer igen och vänder den uppåt. Eller tryck på igen.

Stänga av mikrofonen under ett samtal

På samtalsskärmen trycker du på för att växla mellan att slå på och av mikrofonen. När mikrofonen är avstängd visas ikonen för avstängd mikrofon i statusfältet.

Avsluta ett samtal

Du kan avsluta samtalet på något av följande sätt:
  • På samtalsskärmen trycker du på Avsl. samt..
    Obs!: Om skärmen är avstängd trycker du på STRÖM för att slå på skärmen så att du kan trycka på Avsl. samt..
  • Öppna Meddelandepanelen och tryck på .

Om telefonnumret till den som ringde inte finns i din kontaktlista kan du spara numret i kontaktlistan efter att du har avslutat samtalet.

*Skriv in din kommentar här …
htc-explorer