KOMMUNIKATION
Använda röstuppringning
KOMMUNIKATION

Använda röstuppringning

Använd röstuppringning för att ringa ett telefonnummer med ett enda tryck. Du kan t.ex. tilldela en kontakts nummer siffran 2 och helt enkelt trycka och hålla nere 2:an för att slå numret.
Obs!: Nummer 1 är normalt reserverat för röstbrevlådan. Tryck och håll nere den här tangenten för att ringa röstbrevlådan och få dina röstmeddelanden.

Lägg till en röstuppringningstangent

1. På startsidan trycker du på Telefon.
  2. Tryck på och sedan på Röstuppringning > .
  3. Ange namnet på den kontakt du vill lägga till. När namnet kommer upp i listan trycker du på namnet.
  4. På skärmen för röstuppringning väljer du telefonnummer för den kontakt som ska användas och en röstuppringningstangent att använda.
  5. Tryck på Spara.
Tips: Du kan även ange en röstuppringningsknapp i Kontakter. Tryck på en kontakt, tryck på och välj sedan Ange röstuppringning eller Mer > Ange röstuppringning.

*Skriv in din kommentar här …
htc-explorer