Widgeten Genvägar och klocka

Program du ofta använder eller deras innehåll kan visas direkt på startsidan.

I widgeten Genvägar och klocka kan du:

• Trycka på ett programs genväg för att öppna det
  • Trycka på informationsfältet för att utöka det och visa programmets innehåll.
  • Trycka på förhandsgranskningen av innehållet och öppna det

Anpassa widgeten Genvägar och klocka

Du kan välja vilka genvägar och vilken ort som ska visas i widgeten Genvägar och klocka.
  1. På startsidan trycker du och håller ned widgeten Genvägar och klocka. Håll kvar fingret.
  2. Dra widgeten till .
  3. På den här skärmen kan du:
    • Trycka på en genvägsplats och sedan välja ett program eller en genväg att lägga där.
    • Trycka på tiden och välja en ort som ska synas i widgeten. Om din ort inte finns med på listan trycker du på för att lägga till din ort.
  4. Tryck på Klart.

Widgeten Genvägar och klocka uppdateras.