KOMMA IGÅNG
Använda ljuduppsättningar
KOMMA IGÅNG

Använda ljuduppsättningar

Varje ljud har en egen kombination av ljud för ringsignal och meddelanden som t.ex. SMS/MMS, e-post, påminnelser om kalenderhändelser och andra meddelanden. Genom att växla mellan ljuduppsättningar kan du växla till en ny serie roliga ljud att använda i HTC Explorer när du är ute med dina vänner eller byta till mer diskreta ljud för användning på jobbet.

Välja en förinställd ljuduppsättning

1. På startsidan trycker du på och sedan på Anpassa.
  2. På fliken Ljud trycker du på skärmen Ljuduppsättningar och sedan på en ljuduppsättnings namn.
  3. Du kan trycka på för att lyssna på de olika ljuden i ljuduppsättningen.
  4. Tryck på Använd.

Skapa en ljuduppsättning

1. På startsidan trycker du på och sedan på Anpassa.
  2. På fliken Ljud trycker du på Ljuduppsättning.
  3. Tryck på .
  4. Ange ett namn på den nya ljuduppsättningen och tryck på Klart.
Den nyligen skapade ljuduppsättningen läggs nu till i listan över ljuduppsättningar. Du kan tilldela olika toner till ljuduppsättningen enligt dina önskemål.

Byta ringsignal, meddelanden och ljud

Byt ringsignal, meddelandeljud och alarm så de passar ditt humör eller din livsstil. Välj olika ljud från det förinställda urvalet eller minneskortet.
  1. På startsidan trycker du på och trycker sedan på Anpassa.
  2. På fliken Ljud trycker du på Ljuduppsättning.
  3. Välj en ljuduppsättning du vill anpassa eller skapa en ny och tryck sedan på Använd.
  4. Ändra ringsignal, meddelandeljud och alarm från skärmen Anpassa.
    Obs!: Du kan också gå till programmen Meddelanden, E-post och Kalender för att välja ljud för nya meddelanden, e-post respektive kalenderpåminnelser.
HTC Explorer sparar dina ändringar automatiskt i den aktuella ljuduppsättningen.

Radera ljuduppsättningar

1. På startsidan trycker du på och sedan på Anpassa.
  2. På fliken Ljud trycker du på Ljuduppsättning.
  3. Tryck på och sedan på Radera.
  4. Tryck på en eller flera ljuduppsättningar som du vill radera.
  5. Tryck på Radera.

*Skriv in din kommentar här …
htc-explorer