Lägga till ikoner och andra genvägar på startsidan

Placera programikoner på startsidan för att öppna program snabbare. Du kan också lägga till genvägar till inställningar och specifik information såsom en bokmärkt webbsida, någons telefonnummer, en musikspellista, rutter och många andra saker till din startsida.
Obs!: Vilka genvägar som finns tillgängliga beror på vilka program du har installerat i HTC Explorer.
  1. Gå till en startsida som har plats för att lägga till en ny ikon eller genväg.
  2. Tryck på och sedan på Anpassa.
  3. På fliken Lägg till på startsidan trycker du på Program för att lägga till en programikon, eller Genväg för att lägga till en genväg till en inställning eller information.
Tips: Om du vill lägga till en programikon på startsidan trycker du på och trycker sedan och håller ned en programikon. Utan att lyfta fingret drar du ikonen till en tom plats på startsidan och släpper sedan upp det.