Meddelandepanelen

När du får ett nytt meddelande kan du öppna meddelandepanelen för att se vilket händelsemeddelande eller ny information du fått. I Meddelandepanelen kan du snabbt växla mellan nyligen öppnade program och även enkelt aktivera inställningar som Wi-Fi och Bluetooth.
Tryck på och håll in statusfältet och för sedan fingret nedåt för att öppna meddelandepanelen.

Om du har flera meddelanden kan du rulla ner skärmen för att se alla.

Tips: Du kan även öppna Meddelandepanelen på Startsidan genom att trycka på och sedan trycka på Meddelanden.

Växla mellan nyligen öppnade program

I meddelandepanelen kan du enkelt komma åt upp till åtta program som du har öppnat nyligen.

1. Tryck på och håll in statusfältet och för sedan fingret nedåt för att öppna meddelandepanelen.
  2. I avsnittet Senaste program för du fingret åt vänster eller höger för att se nyligen öppnade program.
  3. Tryck på ett program för att öppna det.
Tips: Tryck och håll nere för att se nyligen använda program.

Använda Snabbinställningar

På fliken Snabbinställningar kan du enkelt aktivera Wi-Fi, Bluetooth, med mera och även använda en genväg till alla inställningar i HTC Explorer.
  1. Tryck på och håll in statusfältet och för sedan fingret nedåt för att öppna meddelandepanelen.
  2. Tryck på fliken Snabbinställningar.
  3. Tryck i kryssrutan bredvid ett objekt för att slå av eller på det.

Stänga meddelandepanelen

Tryck på och håll in den nedre listen på Meddelandepanelen och för sedan fingret uppåt på skärmen. Eller tryck bara på .