Viloläge

Viloläge sparar på batteriet genom att sätta HTC Explorer i ett lågströmsläge medan skärmen är avstängd. Dessutom förhindrar det att knappar råkar tryckas in när HTC Explorer ligger i väskan. Du får fortfarande meddelanden och samtal.

Byta till viloläge

Tryck snabbt på STRÖM-knappen för att stänga av skärmen och gå in i viloläge. HTC Explorer sätts även i viloläge när den inte använts på ett tag.

Aktivera från viloläge

Om du vill aktivera HTC Explorer manuellt trycker du på STRÖM-knappen. Du måste låsa upp skärmen.
Obs!: HTC Explorer aktiveras automatiskt när du har ett inkommande samtal.

Låsa upp skärmen

Dra upp ringen för att låsa upp skärmen.
Obs!: Om du har ställt in ett grafiskt lösenord, en PIN-kod eller ett lösenord blir du ombedd att rita mönstret på skärmen eller ange PIN-koden eller lösenordet för att skärmen ska låsas upp.
Om du har ställt in en händelsepåminnelse eller ett alarm kan du dra eller till ringen för att pausa eller avvisa händelsen eller alarmet.

Öppna ett program från låsskärmen

På låsskärmen drar du en programikon till ringen för att låsa upp skärmen och gå direkt till programmet.
Tips: Du kan anpassa låsskärmen i Inställningar > Anpassa > fliken Skärm > Låsskärm > Välj genvägar på låsskärmen så att dina favoritprogram visas.