KOMMA IGÅNG
Olika sätt att flytta kontakter till HTC Explorer
KOMMA IGÅNG

Olika sätt att flytta kontakter till HTC Explorer

Du kan lägga till kontakter i HTC Explorer på flera sätt. Du kan synkronisera HTC Explorer med kontakter från ditt Google-konto, din dator, Facebook med mera.
HTC Sync Synkronisera kontakterna från din gamla telefon med datorn och använd HTC Sync för att synkronisera HTC Explorer med datorns Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows-kontakter.
Gmail Google-kontakter importeras till HTC Explorer då du loggat in på ditt Google-konto. Du kan också skapa fler Google-kontakter direkt från HTC Explorer.
Facebook Logga in på ditt Facebook-konto för att importera dina Facebook-vänners kontaktinformation.
Telefonkontakter Du kan om du vill skapa och lagra kontakter direkt i HTC Explorer eller föra över befintliga kontakter från din gamla telefon.
SIM-kort Kopiera alla dina SIM-kontakter till HTC Explorer.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC Explorer synkroniserar dina arbetskontakter från Microsoft Exchange ActiveSync-servern på din arbetsplats.
Överför Använd programmet Överför om du vill överföra inte bara dina kontakter men även kalenderhändelser och SMS från din gamla telefon till HTC Explorer.

*Skriv in din kommentar här …
htc-explorer