KOMMA IGÅNG
Kåpan på baksidan
KOMMA IGÅNG

Kåpan på baksidan

Ta bort locket på baksidan

Ta bort kåpan på baksidan så kommer du åt batterifacket, SIM-kortplatsen och minneskortplatsen.
  1. Stäng av HTC Explorer och håll den stadigt upp och ned med framsidan vänd från dig.
  2. Använd fingrarna till att skjuta nedre delen av den bakre kåpan bort från telefonen medan du trycker på den bakre kåpans mitt med tummen.

Sätta tillbaka locket på baksidan

1. Sätt i telefonens övre halva i den bakre kåpans övre del.
  2. Tryck den bakre kåpans nedre del mot telefonen för att låsa kåpan på plats. Ett klick hörs när den bakre kåpan låses på plats.

*Skriv in din kommentar här …
htc-explorer