Ändra ljudinställningar

Växla mellan lägena tyst, vibration och normal

Gör något av följande:
  • Ändra tillbaka från tyst till normalt läge genom att trycka på knappen VOLYM UPP.
  • Ändra tillbaka från vibrationsläge till normalt läge genom att trycka två gånger på knappen VOLYM UPP.
  • På startsidan trycker du på och sedan på Inställningar > Ljud > Ljudprofil.

Spela upp ett ljud när du väljer skärmobjekt

1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar.
  2. Tryck på Ljud.
  3. Markera eller avmarkera kryssrutan Ljud vid tryck.

Sänka ringvolymen automatiskt

HTC EVO 3D har en tyst ringfunktion som automatiskt sänker ringsignalsvolymen när du flyttar enheten.
  1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar.
  2. Tryck på Ljud.
  3. Markera eller avmarkera kryssrutan Diskret ringning då samtal besvaras.

Gör så att HTC EVO 3D ringer högre i din ficka eller väska

För att inte missa inkommande samtal när HTC EVO 3D ligger i fickan eller i handväskan, ökar funktionen Fickläge gradvis ringvolymen och vibrerar när du tar emot ett samtal.
  1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar.
  2. Tryck på Ljud.
  3. Markera eller avmarkera kryssrutan Fickläge.

Växla automatiskt till högtalartelefon

När du sitter i samtal kan du växla till högtalartelefon genom att bara vända upp och ner på HTC EVO 3D.
  1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar.
  2. Tryck på Ljud.
  3. Markera eller avmarkera kryssrutan Vänd för högtalare.