Ta emot information med Bluetooth

HTC EVO 3D låter dig ta emot olika sorters filer via Bluetooth, inklusive bilder, musik, kontaktinfo, kalenderhändelser och dokument, t.ex. pdf-filer.
Viktigt: Se enhetens dokumentation för anvisningar om att skicka information via Bluetooth.
  1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar.
  2. Om Bluetooth är avstängt, tryck på Bluetooth På/Av för att starta det.
  3. Tryck på Bluetooth. Bluetooth-skärmen öppnas.
  4. Tryck på HTC EVO 3D Bluetooth-namnet nära toppen på skärmen för att göra HTC EVO 3D synlig för Bluetooth-enheter i närheten.
  5. På den sändande enheten skickar du en eller flera filer till HTC EVO 3D.
  6. Om du tillfrågas ska du acceptera förfrågan om parkoppling på HTC EVO 3D och på den mottagande enheten. Du kan också uppmanas att ange samma lösenord eller bekräfta det automatiskt genererade lösenordet på båda enheterna.

Du får då en begäran om Bluetooth-auktorisering.

7. Tryck på Parkoppling.
  8. När HTC EVO 3D får ett meddelande om filöverföring för du fingret nedåt på Meddelandepanelen, trycker på det inkommande filmeddelandet och trycker sedan på Acceptera.
  9. Ett meddelande visas när en fil överförts. Öppna meddelandepanelen genom att föra fingret över den, och tryck sedan på det relevanta meddelandet.

Vad som händer sedan när du öppnar en mottagen fil beror på filtypen:

• Mediefiler och dokument öppnas vanligen direkt i ett kompatibelt program. Om du t.ex. öppnar ett musikspår börjar det spelas upp i Musik-programmet.
  • För en vCalendar-fil väljer du den kalender i vilken du vill spara händelsen och trycker sedan på Importera. vCalendar läggs till bland dina händelser i Kalender.
  • Vad gäller vCard-kontaktfiler kan du välja att importera en, flera eller alla dessa kontakter till kontaktlistan.