Använda HTC EVO 3D som trådlös router

Dela din dataanslutning med andra enheter genom att förvandla HTC EVO 3D till en trådlös router.

Obs!:
  • Försäkra dig om att dataanslutningen är påslagen.
  • Du måste ha en godkänd dataplan förknippad med ditt konto från din mobiloperatör för att kunna använda den här tjänsten.
  1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar.
  2. Under Trådlöst nätverk och nätverk, tryck på Mer.
  3. Tryck på Internetdelning och surfpunktsurfzon.
  4. Tryck på Inställningar för Mobil Wi-Fi-Surfpunkt.
  5. Ange ett routernamn eller använd standardnamnet för router.
  6. Välj säkerhetstyp och ställ in ett lösenord (nyckel) för din trådlösa router. Om du valde Ingen i Säkerhet behöver du inte ange ett lösenord.
    Obs!: Lösenordet är nyckeln som andra behöver ange på sina enheter så att de kan ansluta och använda HTC EVO 3D som en trådlös router.
  7. Markera kryssrutan Mobil Wi-Fi Surfpunkt om du vill slå på den trådlösa routern.

HTC EVO 3D är förberedd för att användas som en trådlös router när du ser i statusfältet.