Ange text med spårning

Istället för att trycka på knapparna på skärmtangentbordet kan du "‍spåra"‍ för att skriva in ord.
  1. Mata in ett ord genom att föra fingret från en bokstav till en annan.
  2. Lyft fingret när inmatningen är klar. Förslagslistan visar möjliga träffar.
  3. Du kan:
    • Trycka på mellanslagstangenten för att infoga ett markerat ord.
    • Trycka på ett ord i förslagslistan.
    • Trycka på pilen intill förslagslistan för att visa fler alternativ.

Starta spårinmatning

1. På startsidan trycker du på och trycker sedan på Inställningar > Språk och tangentbord.
  2. Tryck på intill Touch Input.
  3. Tryck på Trace-tangentbord > Trace-tangentbord.