Om HTC Sync
Inställningar & tjänster

Om HTC Sync

Med HTC Sync kan du synkronisera följande data mellan din dator och HTC EVO 3D:
  • Dina lagrade kontakter i Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows Contacts
  • Möten och händelser i Outlook eller Windows Calendar
  • Bilder, videor, musik och spellistor
  • Bokmärkta webbsidor
  • Dokument och e-postbilagor
  • Hämtade kartor och användbara tilläggstjänster för Platser-programmet på HTC EVO 3D

Du måste starta eller stänga av de här datatyperna manuellt för påbörja eller avsluta synkronisering.

Installera HTC Sync

Viktigt:
  • HTC Sync kräver USB 2.0 på datorn för att kunna ansluta och synkronisera med HTC EVO 3D.
  • För en felfri installation stänger du först alla program som körs och avslutar antivirusprogrammet tillfälligt innan du börjar installera HTC Sync.
  • Markera och kopiera installationsprogrammet för HTC Sync från minneskortet (om tillgängligt) och installera sedan programmet i datorn.
  • Hämta programmet HTC Sync för HTC EVO 3D från vår supportwebbplats (www.htc.com/support/) och installera det på datorn.
Programvaruuppdateringar finns tillgängliga för din HTC Sync med jämna mellanrum. I HTC Sync, klicka på rullgardinspilen bredvid Hjälp och klicka sedan på Sök efter uppdatering.

*Skriv in din kommentar här …
htc-evo-3d