Spela in din röst
APPAR OCH FUNKTIONER

Spela in din röst

Använd Röstinspelaren för att snabbt fånga in dina tankar spela in din röst.
  1. På startsidan trycker du på > Röstinspelaren.
  2. Håll mikrofonen nära munnen.
  3. Tryck på för att börja spela in ett röstklipp.
    Obs!: Röstinspelaren kan köras i bakgrunden medan du gör andra saker på HTC EVO 3D, förutom när du öppnar andra program som också använder ljudfunktioner.
  4. Tryck på för att stoppa inspelningen.
  5. Skriv in ett namn på röstklippet och tryck på Spara.
Om du vill spela upp röstklippet trycker du på .
Tips: Om du vill visa alternativ för att dela, radera eller byta namn på röstklippet trycker du på .

Ställa in ett röstklipp som ringsignal

1. På skärmen Röstinspelaren trycker du på .
  2. Tryck och håll ned röstklippet som du vill ställa in som ringsignal och tryck sedan på Ange som ringsignal.

*Skriv in din kommentar här …
htc-evo-3d