Läsa e-böcker

Börja samla ihop till ditt eget bibliotek med bästsäljare och klassiker i din HTC EVO 3D. Använd programmet Läsare för att läsa och ladda ned e-böcker från onlinebokhandeln Kobo.
  1. På startsidan trycker du på > Läsare.
  2. För fingret åt vänster eller höger över skärmen för att bläddra genom tillgängliga e-böcker.
  3. Tryck på en e-bok för att öppna den.
  4. Tryck på skärmen för att använda följande kontroller:
    Dra i skjutreglaget för att snabbt gå till en sida eller hoppa mellan kapitel.
    Hoppa Visa innehållsförteckningen och dina bokmärkta sidor. Du kan även se kommentarer och markeringar som du gjort i e-boken.
    Markera Bokmärk sidan.
    Teckenstorlek Ändra teckenstorleken.
    Dela Rekommendera e-boken till dina vänner. Du kan dela boktiteln i dina sociala nätverk eller skicka den som SMS eller e-post.
  5. För att markera ett ord eller göra en anteckning, tryck och håll ner på ett ord och dra sedan start- och slutmarkeringarna för att välja den inneslutna texten.

Ladda ned en e-bok

Botanisera i bokhandeln och välj mellan hundra tillgängliga titlar för nedladdning.

Viktigt: Du måste ha:
  1. Om du inte har loggat in på Kobo och Adobe ID-konton trycker du på och trycker sedan på Konton för att logga in.
  2. På huvudskärmen för Läsare trycker du på .
  3. På fliken E-böcker av Kobo gör du något av följande för att hitta en bok:
    • Tryck på en kategori för att se tillgängliga boktitlar.
    • Visa fler kategorier. Tryck på och tryck sedan på Bläddra eller Upptäck.
    • Tryck på för att hitta en specifik boktitel eller författare.
  4. Tryck på den e-bok som du vill hämta.
  5. Tryck på för att göra en beställning.
  6. Ange din inköpsinformation och tryck sedan på Köp.
  7. Tryck på för att hämta e-boken. När hämtningen är slutförd hittar du e-boken i ditt bibliotek.
Tips: Om du tidigare har köpt e-böcker från Kobo med datorn går du till fliken Tillgängliga för hämtning i Läsare för att ladda ner dem till HTC EVO 3D.